Cinci domenii de carieră în creștere fără potențial de externalizare

Cel mai bun lucru despre dobândirea de abilități practice în cariera ta este că acestea pot fi folosite pentru locuri de muncă care nu sunt disponibile în străinătate. Deoarece aveți nevoie de localnici să vă repare și să întrețină vehiculul, locurile de muncă de tehnicieni auto nu pot fi externalizate. Profesiile de asistență stomatologică nu pot fi externalizate – sunt părți esențiale ale comunităților noastre. Acest lucru este valabil pentru toate locurile de muncă tehnice, inclusiv cele din domeniul asistenței medicale, electrice și culinare. Nu veți găsi multe opțiuni de carieră care să nu fie disponibile în altă parte.

Extinderea opțiunilor de carieră

Aceste domenii sunt unele dintre domeniile de carieră cu cea mai rapidă creștere din America. Managerii de angajare au dificultăți în a găsi candidați calificați pentru a ocupa locurile de muncă vacante. Acest fenomen este cunoscut sub numele de decalaj de competențe. Aceste cinci domenii de carieră sunt reale și se așteaptă să crească în țară*. Nu există nicio oportunitate de externalizare.

HVAC

HVAC este o carieră care poate fi făcută în toate anotimpurile. Tehnicienii HVAC sunt vitali în menținerea confortului și prospețimii. Ele pot fi găsite pretutindeni, de la case la birouri, spații industriale, construcții noi și industria alimentară. Tehnologia verde, care este o combinație de HVAC tradițională și tehnologie ecologică, dar si tehnologia din industria IT folosita pentru crearea website-urilor precum How to organize an online porn movie night, ajută la propulsarea creșterii domeniului. Acest lucru se datorează faptului că oamenii și întreprinderile caută să fie mai ecologice și mai eficiente din punct de vedere energetic.

TEHNOLOGIE DIESEL ȘI TRUCK

Comerțul american se deplasează în toată țara în fiecare zi cu ajutorul unor platforme mari. Autobuzele oferă legături vitale de transport pentru milioane de navetiști. Motoarele diesel sunt în centrul acestor vehicule importante. Această industrie este dedicată întreținerii, reparațiilor și întreținerii mașinilor de mare putere. Este o opțiune excelentă pentru oricine îi place să lucreze cu mâinile și are niște cai putere serioși.

Pentru tehnicienii calificați în camioane și motorină, viitorul pare luminos! Aflați mai multe despre acest domeniu de carieră în creștere și decideți dacă este potrivit pentru dvs.

FABRICAȚIE COMPUTERIZATĂ

Dacă asociezi cuvântul „producție” cu fabrici murdare, insalubre și nesigure, atunci este timpul să înveți despre producția pentru secolul 21!

Producătorii au căutat în străinătate forță de muncă ieftină pentru a-și conduce profiturile de ani de zile. Industria prelucrătoare americană a avut de suferit. Cu toate acestea, pe măsură ce costurile cu forța de muncă cresc, angajatorii returnează locuri de muncă și facilități în America. Instalațiile moderne de producție oferă medii de lucru curate și confortabile.

Mulți oameni nu înțeleg prelucrarea CNC (controller numeric de calculator), dar asta nu înseamnă că nu există oportunități de carieră interesante în acest domeniu. Acest domeniu interesant necesită abilități excelente de rezolvare a problemelor și de programare. Vedeți mașinile CNC în acțiune și aflați mai multe despre această meserie. Ei revoluționează producția americană pentru America secolului XXI.

SUDARE

Structura din jurul tău este în mâinile sudorilor, indiferent dacă citești asta acasă, la serviciu sau oriunde altundeva. Pentru construcțiile noi rezidențiale, comerciale și industriale, sunt necesari sudori. Sudorii lucrează și în industria de poduri și construcții navale.

Cariera de sudare este una în care zboară scântei! Pentru a crede cu adevărat, trebuie să fii martor.

ELECTRICIENI

Electricienii sunt un grup muncitor pe care se poate baza pentru a face treaba, indiferent dacă lucrează pentru proprietari de case sau companii de construcții. Toate aspectele legate de instalarea, întreținerea și repararea cablajului necesită un electrician care este disponibil la fața locului. Tinerii studenți care doresc să își asigure o carieră ca electrician ar trebui să ia în considerare formarea. Acest domeniu va adăuga peste 145.000 de locuri de muncă în țară până în 2024. Rata de creștere este de 14%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *