Ce este fabricarea metalelor?

Deși produsele din metal fabricate din metal fabricat sunt comune, nu mulți oameni știu cum funcționează. Mulți oameni asociază sudarea cu fabricarea metalelor. Cu toate acestea, sudarea nu este singurul proces folosit de producătorii de metale. Acest articol va acoperi mai multe aspecte ale fabricării metalelor pentru a vă informa cu privire la următoarea situație în care ați putea avea nevoie de serviciile unei companii de fabricare a metalelor.


Ce este mai exact fabricarea metalelor?

Fabricarea metalului înseamnă pur și simplu că metalul este format în bucăți sau produse prin utilizarea unui proces de fabricație. CAMM Metals folosește o varietate de metode pentru a forma foi de metal în piese sau bunuri. Tabla poate avea o grosime de 25 inci. Mulți producători de metale îl folosesc. Această tablă este apoi folosită de producători pentru a face produse și unelte. Pentru a crea piesa finală, tăiem, pliăm și modelăm metalul.

Fabricarea metalului poate fi folosită pentru producția de masă, dar poate fi folosită și pentru cantități mari de produse metalice la comandă. Aceste proiecte presupun adesea crearea și fabricarea de piese metalice la comandă, care sunt adaptate nevoilor unei afaceri. Unele dintre proiectele noastre personalizate au mai fost acoperite de noi, cum ar fi un stand de testare pentru pompă de combustibil personalizat sau un rezervor de bere personalizat (inserați linkul).


Care sunt beneficiile magazinelor de prelucrare a metalelor?

Atelierele de fabricare a metalelor au avantajul de a centraliza multe dintre aceste procese, care sunt adesea efectuate simultan de un număr de vânzători. Antreprenorii pot lucra cu un singur magazin pentru a fabrica piese metalice și nu trebuie să aibă de-a face cu mai mulți furnizori.


Cum arată fabricația din metal?

Deși majoritatea producției de metal se concentrează pe tăierea și modelarea metalului, există mulți pași implicați în fabricarea unui proiect. Procesul de fabricație începe cu proiectarea și se termină într-o parte funcțională. Iată o prezentare rapidă a proiectelor tipice de fabricație.

Proiectarea proiectului: Acesta este cel mai important pas. Multe companii vin la noi cu un produs deja proiectat. Cu toate acestea, alții aduc un prototip. În aceste cazuri, îi ajutăm să își perfecționeze și să testeze designul înainte de a trece la o serie mai mare. Majoritatea producătorilor de metale folosesc fie proiectare asistată de computer (CAD), fie fabricație asistată de computer (CAM). Putem crea un model 3D al unui obiect folosind CAD și CAM înainte de a lucra efectiv cu metal.
Această fază este crucială deoarece un proiect poate include mai multe componente. Vă ajută să vă asigurați că produsul funcționează așa cum ar trebui. De asemenea, vom clarifica metalele care vor fi folosite precum si procesul de finisare.

Fabricarea piesei este a doua etapă în fabricarea metalului. Aceasta implică procesul real de construcție. Un producător de metal modelează și decupează fiecare componentă din faza de proiectare. Aceste proiecte necesită o varietate de instrumente. Puteți vedea utilajele și capacitățile noastre aici. Există o mașină care poate gestiona orice proces. Un producător de metal poate avea nevoie să folosească o presă frână, un tăietor cu laser sau o mașină de formare a rulourilor pentru o anumită lucrare. Fiecare proiect este unic, astfel încât echipamentele necesare fiecărei lucrări vor fi diferite. CAMM Metals are o unitate de 17.000 de metri pătrați care este complet echipată cu echipamente de ultimă generație. Această pagină arată locațiile mașinilor din unitatea noastră. Aceste instrumente creează un program de calculator care conține comenzile și specificațiile exacte necesare pentru a crea o piesă.

Asamblarea și finalizarea proiectului: Acesta este ultimul pas în fabricarea metalului. Finisarea și asamblarea pieselor în produsul final sunt importante. Aceste procese întăresc produsul și îl fac gata de utilizare. Debavurarea și alte tehnici de finisare sunt utilizate pentru a se asigura că materialele funcționează corect și nu au exces de material. Dacă este necesar, putem și pudra produsul pentru a-l face mai atractiv.


CAMM Metale | Compania CT Metal Fabrication

Este important să cercetați înainte de a alege o companie de fabricare a metalelor. Nu toate companiile pot face aceeași treabă. CAMM Metals este o companie care are ani de experiență și poate oferi o valoare măsurabilă clienților săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *